Bedrijfsevenementen

Maverick Events is expert op het gebied van business to business evenementen. Van een volledig verzorgd bedrijfsfeest, vip- of themafeest tot een feestelijke opening, beurs of congres, wij zorgen voor een onvergetelijke happening. Daarbij kunnen wij voor elk evenement, groot of klein, alles van A tot Z voor u verzorgen. Van het boeken van de artiesten, de catering, de styling tot de logistiek en techniek. Aan werkelijk alles wordt gedacht. Bij ons heeft u een persoonlijk aanspreekpunt voor al uw wensen, vragen en ideeën, waarbij u 24/7 terecht kunt.

Het verwezenlijken van een onbezorgd en vooral fenomenaal event. Een evenement waar nog lang over nagepraat wordt. Dat wilt u toch ook? Onze expertise op het gebied van bedrijfsfeesten in combinatie met uw wensen en budgettaire mogelijkheden vormen de basis voor een onvergetelijk evenement.

Catering

Een bijzonder evenement kan niet zonder tongstrelende catering. Uw evenement wordt smaakvol ingericht met een culinaire aankleding die altijd passend is. Gaat u voor haute cuisine of liever een mooie Hollandse bitterbal, wij verzorgen en cateren het.

Entertainment

Entertainment is bij ons net iets meer dan alleen een artiest boeken. Wij zorgen voor het totaal plaatje: licht, geluid, special effects, aanvullende artiesten, bands, DJ's en sprekers.

Aankleding/locatie

Van een themafeest waarbij wij uw bedrijfslocatie omtoveren tot een bijzondere feestzaal tot het afhuren van een bijzondere evenementenlocatie. Het behoort allemaal tot de mogelijkheden.

Meer informatie over een bedrijfsevement?

Nicola Fanning (gespecialiseerd in Bedrijfsevenementen en All-in Bedrijfsuitjes)

T 06-24564145

M nicola@maverickevents.nl

Portfolio

Jonker Groep - Pré Party voor personeel, familie en partners

City Bakery - Volledig verzorgde "Grand Opening"

Schot BV - Compleet verzorgde jubileum feest voor het 85 jarige bestaan

UWV Run 2017 - Landelijk Hardloopwedstrijd Westerpark

Obstacle run Heerhugowaard 2017 - Coördinator ontvangst en vrijwilligers

Golden Earring - Organisatie concert Heerhugowaard

Hollandse uitjes: YoungSeven - Buurtzorg Noord-Holland - Parlan - ROC - Politie Noord-Holland Noord - Ministerie van Defensie - Marine Den Helder - Esdégé Reigersdaal - Sportcentrum Aerofit - NLP Profiling - RopaRun Langedijk - De Swaan - Willem Bleau - Stap voor Stap - Oosterbaan - Gemeente Langedijk - RIDW - Samen Woonzorg - vv Koedijk - Natuurlijk Sportief - Van der Laan Groep - Marron Jachtbouw