Samenwerking met Hollandse uitjes en deSwaan

Maverick Events is een fantastische samenwerking aangegaan met Hollandse uitjes. Hollandse uitjes is hét bureau voor een onvergetelijk uitje, top georganiseerd met ongekend veel aandacht voor goed eten in de beste restaurants, de gezelligste cafés en de hipste lunchrooms, onder begeleiding van hoog gekwalificeerd en gedreven personeel door heel Nederland. Dit alles waar en wanneer je maar wilt.

Hollandse uitjes organiseert en ontzorgt met als doel het ultieme uitje onvergetelijk te maken. Maak een keuze uit bijvoorbeeld één van onze tot in de puntjes verzorgde stadsuitjes of een actief stranduitje aan één van onze mooie Hollandse kustplaatsen of zelfs in de tuin van de buurman. Het maakt niet uit, onvergetelijk wordt het wel!

Als vaste locatie in Noord-Holland hebben wij gekozen voor Sport-, Spel- en Speelpark deSwaan. Op deze fantastische outdoor locatie van maar liefst 50.000m2 in het Noord-Hollandse Oudkarspel (tussen Alkmaar en Schagen) organiseren wij een scala aan bedrijfsuitjes, waaronder Adventuregames, Boeren Survival, Bootcamp workout, Highland games en Geocaching. De events onderscheiden zich door de professionele en enthousiaste begeleiding van Hollandse uitjes, het hoge fun én desgewenst competitie gehalte. Ideaal dus voor de onderlinge teambuilding of gewoon een gezellige dag/avond met elkaar. Ook is deSwaan goed geschikt voor grote bedrijfsevenementen. Door de weidse oppervlakte, ruime parkeergelegenheid en grenzend aan de provinciale weg N245,maakt dit een uitstekend locatie voor bedrijfsfeesten tot wel meer dan 2000 gasten.

Hollandse uitjes

Onze top 10 uitjes bij deSwaan:

Voor informatie, aanvraag en/of reserveringen:

Nicola Fanning

T 06-24564145

M nicola@maverickevents.nl

M info@hollandseuitjes.nl